Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα www.coloriposto.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας COLORI – Αδαμαντίδης Δημήτριος (ΑΦΜ: 050733627 , ΔΟΥ: ΙΖ Αθηνών ) και εδρεύει στη διεύθυνση Λεωφόρο Καλλιρόης 15, Αθήνα, Ελλάδα. Τηλ. : 210 92 45 980.

 

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όσο αναφορά την διαθεσιμότητα, όποιο προϊόν έχει την ένδειξη διαθέσιμο, σε μια έως δύο ημέρες μπορείτε να το έχετε στα χέρια σας.

Για τα προϊόντα που βλέπετε διαθέσιμα από 12 έως 15 ημέρες σημαίνει ότι δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας και δεσμευόμαστε να σας τα παραδώσουμε σε αυτό το διάστημα.

Για είδη που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και ούτε στου προμηθευτή μας, θα ενημερωθείτε άμεσα μέσω emailγια την ακριβή διαθεσιμότητα του προϊόντος.

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν είναι οι τελικές, ενώ το www.coloriposto.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη www.coloriposto.gr: Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.coloriposto.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗΣ

Αδαμαντίδης Δημήτριος

Λ. Καλλιρόης 15, 11743 Αθήνα

ΔΟΥ: ΙΖ Αθηνών

ΑΦΜ: 050733627

ΤΗΛ: 210 9245980

Αρ. ΓΕΜΗ: 149337501000