Ποιοι είμαστε

Colori posto

Η COLORI, με ηγετική θέση στο χώρο της ένδυσης και εξοπλισμού μοτοσικλετιστών , είναι η μοναδική εταιρία που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε πριν από 25 χρόνια και εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του Έλληνα μοτοσικλετιστή που την καθιέρωσε.

Συνεργαζόμενη με κορυφαίους οίκους παγκοσμίως χρησιμοποιεί τις καλύτερες ποιοτικά και τεχνολογικά πρώτες ύλες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Η  προτεραιότητα στην ασφάλεια και προστασία του μοτοσικλετιστή, η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και το aftersalesservice, εγγυώνται την καλύτερη επιλογή προσφέροντας όλα αυτά πάντα σε προσιτή τιμή .

Αφομοιώνοντας και εφαρμόζοντας καινοτομίες και τεχνογνωσία, με τεράστια γκάμα προϊόντων η COLORI σήμερα συγκαταλέγεται στους ποιοτικότερους κατασκευαστές στον κόσμο.

Με τη κατασκευή του AIRBAGJACKET, ενός υπερ-προστατευτικού  jacket με αερόσακο, το οποίο έχει κάνει ήδη ιδιαίτερη αίσθηση για την αποτελεσματικότητά του, ανέβασε υψηλά τo επίπεδο ασφάλειας και προστασίας.

Θέλοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου μοτοσικλετιστή, επέλεξε τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο τους, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα.

Κάνοντας τις καλύτερες επιλογές, ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα της HJC(κράνη), RADIKAL(αντικλεπτικά), HITAIR(αερόσακοι),  TCX (υποδήματα), BERTONI(γυαλιά), NIKWAX (φροντίδα), SHIMA (γάντια) και CHATTERBOX(ενδοεπικοινωνίες).

 

Με ένα φυσικό κατάστήμα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα coloriposto.gr προσφέρει επιλογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.