Προσωπικά Δεδομένα
   
Προσωπικά Δεδομένα
Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας για να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.
Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. 
Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
Στη περίπτωση επιλογής πληρωμής της παραγγελίας σας με κάρτα, μεταφέρεστε στην σελίδα πληρωμών της Alpha Bank, η οποία και επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας και μας ενημερώνει αν η χρέωση της κάρτας σας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μεταβιβάζονται σε εμάς και δεν αποθηκεύονται στη βάση μας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ :
Άν κάποιο μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από τις βάσεις δεδομένων μας, θα πρέπει να μας στείλει email από τη σελίδα επικοινωνίας και να ζητήσει τη διαγραφή του . Αν παρόλα αυτά έχουν καταχωρηθεί παραγγελίες στο όνομά του, ο λογαριασμός του ΔΕΝ μπορεί να απενεργοποιηθεί καθώς θα είναι καταχωρημένος στη βάση δεδομένων μας.
Φροντίζουμε συνεχώς για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Είμαστε σε διαδικασία αναθεώρησης του ιστοτόπου μας για την διασφάλιση των χρηστών μας και των δεδομένων τους.